Kifutó termékek a Mosogató.centeren

Kifutó termékek -  a Mosogató.centeren

A német BLANCO gyár bejelentette a 2020. január 1-én kifutó termékeinek listáját, melyen főleg a muskat és néhány pezsgő színű termék szerepel. Mosogato.center webáruházunkban a készlet erejéig a kifutó termékek kiemelt akció keretein belül rendkívül kedvező áron érhetőek el.

Kifutó termékek

Regispan szakmai hét Programok

Regispan szakmai hét - Programok

A teljesség igénye nélkül az alábbiakban megtekintheti a Regispan szakmai hét programjait.

Regispan szakmai hét

Regispan szakmai hét Beharangozó

Regispan szakmai hét - Beharangozó

Május közepére egy újszerű szakmai rendezvényt szervezünk. Egyedisége leginkább abban rejlik, hogy egy héten keresztül számos újdonság és helyi szinten kiemelkedő számú szakmai előadás várja az érdeklődőket.

Regispan szakmai hét

BLANCO mosogató A konyha ékköve

BLANCO mosogató - A konyha ékköve

A német BLANCO csoport neve évtizedek óta egyet jelent a kiváló minőségű és divatos megjelenésű mosogatók és csaptelepek széles választékával. A vállalat kínálatában megtalálható a rozsdamentes acél, SILGRANIT és kerámia mosogató és a hozzá színben és anyagban illő csaptelep.

BLANCO mosogató

Egger bútorlapok Bővült a Regispan Kft kínálata

Egger bútorlapok - Bővült a Regispan Kft kínálata

A 2018-as év sok újdonságot hozott a Regispan Kft. életébe, a folyamatosan bővülő raktárkészlet és gyártási kapacitás mellett mindig keressük az új megoldásokat, hogy még szélesebb körben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, partnereinket. Az idei év egyik legmeghatározóbb lépéseként elkezdtük forgalmazni az Egger bútorlapokat és munkalapokat, valamint ezek kiegészítőit.

Egger bútorlapok

Pfleiderer Munkalapok raktárról

Pfleiderer - Munkalapok raktárról

A Regispan Kft. a cég megalapításától kiemelkedő partneri kapcsolatban áll a német és lengyel illetőségű Pfleiderer csoporttal. A folyamatos közös munka eredményeképpen a munkalapok után hamarosan a "nagyközönség" számára is elérhetőek lesznek a magas minőségű pfleiderer bútorlapok.

Pfleiderer

Növekedünk Raktárbővítés a Regispan-nál

Növekedünk - Raktárbővítés a Regispan-nál

Augusztus 1-től az élénkülő érdeklődés, illetve a várható partnerkör bővülésével járó igények miatt a bútorlap raktár területét közel duplájára növeltük. Elkezdtük a polcrendszer kiépítését, illetve ezzel párhuzamosan, folyamatosan bővítjük a választékot és a raktárkészletet.

Növekedünk

StrongBox A fiókvasalat

StrongBox - A fiókvasalat

Ha Ön egy a mai kor követelményeinek mindenben megfelelő fiókot szeretne beépíteni / beépíttetni bútorába, akkor keresse a Strong Box fiók családot, mely elérhető áron megtestesíti az erőt és a látványt egyaránt.

StrongBox

Bemutató és gyártás

Bemutató és gyártás -

A forgalmazott tolóajtóvasalatok és alu profilok bővítésével párhuzamosan megkezdtük az egyedi formájú, méretű tolóajtók és alu keretprofilok összeállítását, előmarását. Célunk az összeszerelés minél nagyobb százalékos arányban történő előkészítése az asztalosok munkájának megkönnyítése, meggyorsítása érdekében.

Bemutató és gyártás

Mire érdemes a mosogató vásárlásánál odafigyelni Profi tippek a mosogató kiválasztásához

Mire érdemes a mosogató vásárlásánál odafigyelni - Profi tippek a mosogató kiválasztásához

A mosogató a konyha központja. A konyhai munkálatok 60%-át a mosogatónál végezzük. Az előkészítés, mosás, öblítés és darabolás fontos konyhai tevékenységek, melyeknek a lehető leghatékonyabbnak kell lenniük, és itt gépek sem segítik a munkát. Az ésszerű helykihasználás, ergonómia és az ápolhatóság meghatározzák e központi hely komfortját az Ön konyhájában.

Mire érdemes a mosogató vásárlásánál odafigyelni

Rozsdamentes mosogatók Liv Inox - a rozsdamentes mosogató

Rozsdamentes mosogatók - Liv Inox - a rozsdamentes mosogató

Örömmel jelentjük be, hogy a Blanco mellett elkezdtük a Liv Inox márkájú rozsdamentes mosogatók forgalmazását. Egyenlőre az alap típusokat tartjuk raktáron, de a felmerülő igények figyelembe vételével szeretnénk a közeljövőben bővíteni a választékot.

Rozsdamentes mosogatók

Táblásított borovi lapok MInőségi borovi fenyő

Táblásított borovi lapok - MInőségi borovi fenyő

Kevesen tuják, hogy a laminált bútorlapok mellett szinte mindenféle táblásított anyagot forgalmazunk. Ezek közül kiemelném a táblásított fenyőt, melyből jelenleg 4 féle található meg raktárünkban, azonban május elejétől bevezetünk egy új, bővebb, Fehéroroszországi forrásból származó, kiváló minőségű borovi fenyő termékcsaládot.

Táblásított borovi lapok

Kastamonu színek, kódok, elnevezések A megnevezés eltérhet, de a kód állandó

Kastamonu színek, kódok, elnevezések - A megnevezés eltérhet, de a kód állandó

A kasamonu lapok, szabászati munkák megrendelésekor előfordul, hogy eltérő megnevezésekkel találkozunk. A probléma abból ered, hogy a magyarországon kiosztott színminták angol megnevezéssel készültek, míg a forgalmazók - egymástól függetlenül - igyekeztek magyarítani. Mivel már találkoztunk konkrét, a megnevezésből fakadó hibával, mindenképpen érdemes foglalkoznia témával.

Kastamonu színek, kódok, elnevezések

Íves élzárás Áprilistól a Regispan-nál

Íves élzárás - Áprilistól a Regispan-nál

Az asztalosok, bútorgyártók napi szinten találkoznak egyedi igényekkel, különleges kérésekkel, színekkel, formákkal. Sokan csak kerülik az éles sarkokat, mások szeretnének speciális alakzatú bútorokat, polcokat. Ezek megvalósításához kínálunk profi megoldást az újonnan bevezetett szolgáltatásunkkal.

Íves élzárás

Sevroll tolóajtó rendszerek Hosszú élettartam, kifogástalan működés, elégedett ügyfelek

Sevroll tolóajtó rendszerek - Hosszú élettartam, kifogástalan működés, elégedett ügyfelek

A Sevroll tolóajtó vasalatok közismerten magas minőségű, kiváló ár/érték arányú termékek, melyek a design és a szinte vég nélküli variálhatóság mellett a könnyű szerelhetőségük miatt is egyre nagyobb teret hódítanak.

Sevroll tolóajtó rendszerek

Miből készüljön a bútor? A pénztárca a lamináltra voksol

Miből készüljön a bútor? - A pénztárca a lamináltra voksol

Annak, aki új lakásba költözik, vagy bútorcserére adja a fejét, nagyon hamar szembesülnie kell a kérdéssel: miből is készüljön a berendezés. Ilyenkor számba veszünk előnyöket, hátrányokat és stílust egyaránt, a családok többségénél azonban a végső szót sajnos mégis a pénztárca mondja ki.

Miből készüljön a bútor?

Új MDF üzem Kastamonu Entegre új MDF üzemet épít

Új MDF üzem - Kastamonu Entegre új MDF üzemet épít

A Kastamonu Integrált Faipari és Kereskedelmi Vállalat (Kastamonu Entegre), amely a legnagyobb török falemezgyártójaként ismert (az összes török vállalkozás között a 72. legnagyobb, az európai falemezgyártók között a 7. helyen áll), egy új MDF gyártósor építésbe kezdett - ez lesz a cég harmadik törökországi üzeme - a Kastamonu város melleti Ipari Parkban.

Új MDF üzem

Bútorlapok fajtái a bútorlapszabászatok kínálatából

Bútorlapok fajtái - a bútorlapszabászatok kínálatából

A laminált forgácslapok, vagyis bútorlapok a környezetkímélő és költséghatékony tulajdonságaiknak köszönhetően felváltják a tömör fát a bútor gyártás során! Ennek következtében a bútorlapszabászatok bútorlap felhasználása is egyre dominánsabb. Az alapanyagok széles választéka miatt, egyszerűsödött az igényeknek megfelelő egyedi bútorok készítése.

Bútorlapok fajtái

Ajándék a munkalapokhoz Termoszt, pólót ajándékba

Ajándék a munkalapokhoz - Termoszt, pólót ajándékba

A Pfleiderer munkalapjaink népszerűsítése céljából 2014 május 19-től a gyártóval karöltve közös - AJÁNDÉK - akciót hírdetünk partnereinknek. Az ajándékokat igen csekély mennyiség, mindössze két szál munkalap megvásárlásához kötjük.

Ajándék a munkalapokhoz

Regikant Az élzáró és ami vele jár

Regikant - Az élzáró és ami vele jár

Az elmúlt évtizedben a laminált forgácslapok széles körű elterjedésével párhuzamosan az élzáróanyagok felhasználása is ugrásszerüen megnőtt és az igényeknek megfelelően a minőségük is jelentős mértékben fejlődött. A papírvázas (melamin) élfóliákat lassan kiszorította a PVC és az ABS.

Regikant