Egger bútorlapok

A 2018-as év sok újdonságot hozott a Regispan Kft. életébe, a folyamatosan bővülő raktárkészlet és gyártási kapacitás mellett mindig keressük az új megoldásokat, hogy még szélesebb körben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, partnereinket. Az idei év egyik legmeghatározóbb lépéseként elkezdtük forgalmazni az Egger bútorlapokat és munkalapokat, valamint ezek kiegészítőit.

A mára világszinten ismert Egger csoportot 1961-ben alapította családi vállalkozásként az osztrák St. Johannban, Fritz Egger. Az elmúlt, több, mint 50 év alatt Európa szerte több gyártósort is telepítettek.
A bútorok mindennapi használati tárgyak életünkben, így sokszor érintjük meg őket a nap folyamán. Az Egger felismerte, hogy a vásárlók nem csak a látványt részesítik előnyben, hanem fontos számukra, hogy érezzék az erezetet, a fa felületét, hibáit is.
A Fauntánzatú bútorlapjai a Feelwood technológiának köszönhetően, nem csak megjelenésükben, hanem tapintásukban is tökéletesen visszaadják a fa erezetét, a természetes érzést, melyet az Egger a mai digitális világban elsődleges célként, fő feladatként kezel.

A Feelwood felületi kategóriában jelenleg 6 különböző struktúra érhető el:

  • ST28 - Feelwood Nature
  • ST29 - Feelwood Ambiance
  • ST33 - Feelwood Crafted
  • ST36 - Feelwood Brushed
  • ST37 - Feelwood Rift
  • ST38 - Feelwood Pinegrain

A fautánzat mellett természetesen megtalálhatóak a kőmintázatú dekorok, mint például a márvány, gránit vagy a beton és az UNI színek is az egyszerű fehértől, a pasztell színeken át az élénk rúzsvörösig a folyamatosan bővülő kínálatban.


Bemutatótermünkben Ön is megtekintheti a teljes dekor kínálatot, megtapasztalhatja az élethű felületek természetességét. Jöjjön el, válassza ki az elképzelésének, stílusának legmegfelelőbb bútor-, vagy munkalapokat.